Megjöttél a megfelelő helyre, hogy megismerjék a webfejlesztésdesignot

A pénzkeresési lehetőségeket tekintve milliókat találják, hogy a webfejlesztéshelyek szórakoztatóak, egyszerűek és megbízhatóak. A webfejlesztésoldalnak azonban nemcsak elegendő forgalommal kell rendelkeznie a sikerhez; vonzónak és funkcionálisnak kell lennie. Tehát minden ismert SEO taktika esetén jó lenne megtanulni egy webfejlesztésdesign-taktikát mellette. Itt található néhány különböző taktika, amelyeket a webfejlesztéshelyén használhat.

Megfelel-e webfejlesztéshelye a NoScript-tesztnek? Töltse le a NoScript kiterjesztést a Firefoxban, és tesztelje webfejlesztéshelyén, hogy megtudja, még mindig olvasható-e. Néhány cucc csak akkor fog működni, ha vannak szkriptek.

Lehet, hogy csinosnak tűnik, de távol tartson attól, hogy túl sok animáció legyen a webfejlesztéshelyén. Ha az értékesítési splash oldal elforog, a centrifugálás és a pislogás hűvösnek tűnik számodra, de valószínűleg elvonja a potenciális nézőket. Ha túl sok feltűnő fröccsenést ad hozzá, ez a webfejlesztésoldal amatőrnek tűnik, és ez nem az a üzenet, amelyet átadni szeretne.

Helyezze be a webfejlesztéshelytérképet a webfejlesztéshelyén. A webfejlesztéshelytérképek több célt szolgálnak. Először is, megkönnyítik a navigációt az Ön webfejlesztéshelyén a látogatók számára. Másodszor, a nagy keresőmotorok felhasználhatják az egész webfejlesztéshely indexálására. Ez azt jelenti, hogy javul a keresőmotor optimalizálása, és webfejlesztéshelye nagyobb expozíciót kap, így nagyobb profitszerzési potenciált jelent.

Állítsa be webfejlesztéshelyét úgy, hogy a látogatók visszavonják az általuk kezdeményezett tevékenységeket, ha meggondolják magukat. A tevékenységek magukban foglalhatják a honlap archívumok vagy különféle témák keresését, hírlevelek és értesítések feliratkozását vagy egyszerűen az űrlapok kitöltését. Ha nem engedélyezi a látogatók számára, hogy töröljék valamit, amelyet nem kívánnak teljesíteni, akkor valamire kényszeríti őket, ami káros lehet a visszatérő látogatások és / vagy vásárlások előmozdításához.

Ügyeljen arra, hogy a megfelelő horgonyszöveget használja. A hivatkozás horgonyszövegének egyértelműen meg kell határoznia, mit kell várnia a látogatónak, amikor rákattint a linkre. Például, ha egy link a widget megrendelési oldalához vezet, akkor a horgony szövege a "Megrendelési widgetek" feliratot jelenítheti meg. Különösen kerülje a "kattintson ide" alkalmazást horgonyszövegként.

A fájlok és képek méretét tartsa kicsiben. A túlságosan nagy töltési idők bármely webfejlesztéshely halálos hullaját képezik. Minél nagyobb fájlokat kell betölteni, annál hosszabb lesz a felhasználó betöltési ideje. A legtöbb felhasználó kattintásra kattint, ha az oldal nem kezd el betölteni az oldal megnyitásának első néhány másodpercében.

A rendetlenségtől mentes webfejlesztésoldal tervezésének elősegítése érdekében ne tartalmazzon semmilyen görgető szöveget a webfejlesztéshelyén. Azok a webfejlesztésoldalak, amelyekben a dolgok folyamatosan mozognak a képernyőn, hátráltatják a látogató figyelmét. Ez nem csak zavaró és bosszantó, hanem szakszerűtlenül sikoly, és a látogatók gyorsan elhagyják a látogatókat.

Ha sok szöveget tartalmazó webfejlesztéshelyet tervez, okosan válassza ki a betűtípusokat. Míg a serif szöveg jól működik a cím vagy a címsor számára, a szöveg törzsének szerif betűtípussal kell rendelkeznie, amelyet a számítógép képernyőjén könnyebben lehet olvasni. Próbáljon meg olyan általános számítógépes betűkészleteket használni, mint például a Times New Roman és az Ariel.

Van egyértelmű navigáció. Amikor egy látogató meglátogatja az Ön webfejlesztéshelyét, győződjön meg arról, hogy átjuthat az Ön webfejlesztéshelyén. Ennek végrehajtásához tisztán kell lennie a navigációnak. Minden fontos linkkel rendelkezik jól látható helyeken. Próbálja meg összekapcsolni a webfejlesztéshely számos oldalát. Engedélyezze az információk megtalálását a webfejlesztéshely minden részéről.

A fenti tippek nyilvánvalóan nem fedik le a webfejlesztésdesign minden egyes aspektusát. Ha további információkkal kell rendelkeznie a témáról, akkor tovább kell kutatnia. Mint láthatja, az itt megadott tippek segítenek a helyes úton való eljutásban és az ott tartózkodásban. Használja ezeket a tippeket okosan egy nagyszerű webfejlesztéshely felépítéséhez.