Szeretne többet elérni az IPhone-ról? Olvassa el ezeket a tippeket

Sok felhasználó egy kicsit ijesztőnek találja, hogy megértsék. Ha a zavaros és csalódott emberek közé tartozik, akik úgy érzik, hiányoznak a tapasztalatok egy része, olvass tovább. Sok egyszerű trükköt tesz lehetővé, hogy az iPhone használata sokkal élvezetesebb és érthetőbb élményt jelent számodra.

A telefon repülőgép üzemmódba kapcsolása utazás közben, vagy olyan területen, ahol nem fogadhat hívásokat vagy szövegeket, segít megtakarítani az akkumulátor élettartamát. Ha a legközelebbi tornyokkal találkozunk és kapcsolatba kerülünk, egy tonna akkumulátort használ. Váltás a repülőgép üzemmódra a telefon beállítási részében, és tartsa meg a tésztát, amikor valójában szüksége van rá.

Soha ne töltsön le olyan alkalmazásokat, amelyek nem kifejezetten az iphone számára készültek. Ha igen, kockáztatja a telefon stabilitását és használhatóságát. Más alkalmazások vírusokat hordozhatnak. Csak olyan alkalmazásokat használjon, amelyek kifejezetten az iPhone-hoz lettek jóváhagyva, hogy a telefon képes legyen maximális hatékonysággal működni.

Fagyott az iPhone? Tartsa lenyomva a Home gombot és az Alvó / Ébresztés gombot egyszerre. Várjon, amíg megadja a lehetőséget, hogy leállítsa azt. A telefon kikapcsolásához húzza át a képernyőt. Miután kikapcsolta, kapcsolja vissza. Ez visszaállítja a telefont, és általában rögzíti a fagyasztással kapcsolatos esetleges problémákat.

Bizonyos iPhones beállíthatók úgy, hogy csatlakozzanak a Wi-Fi-hez, bár néhány beállítás szükséges. A csatlakozás előnyei nyilvánvalóak, mert az iPhone-on keresztül hozzáférhet az internethez. Ez nagy előnye az üzleti embereknek, mert ellenőrizhetik üzeneteiket, miközben távol vannak az irodájuktól.

Ha aggódik az iPhone elvesztése miatt, regisztráljon az ingyenes iPhone szolgáltatásra. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon GPS-jét használja a telefon helyének megkereséséhez. Ezután elkezdheti csengni (úgy, hogy megtalálható legyen, ha a közelben van), vagy ha lopott, zárolhatja és törölheti a telefon adatait.

Amikor az iPhone-mailben szerepel, egyszerűen mentheti a későbbiekben megtekinteni kívánt kép másolatát. Csak néhány másodpercig érintse meg a képet, és elmenti a tárolt képekbe. Ezután bármikor hozzáférhet hozzá, ha újra meg szeretné tekinteni, közzétenni az interneten vagy továbbítani egy barátnak.

Ha megpróbálja megtisztítani az iPhone-képernyőket az alkalmazások mappákba való elhelyezésével, próbálja elhelyezni azt a mappát, amelyen dolgozik, az alsó alkalmazássávban. Ily módon a mappa veled marad, függetlenül attól, hogy melyik oldalon van. Az alkalmazások tisztításakor már nem kell az oldaltól oldalra húzni a mappát.

Most, hogy megtanultad néhány tippet a legtöbbet a iPhone-ból, akkor kevésbé zavarodottnak és frusztráltnak kell lenned, mint korábban. Próbálja ki ezeket a javaslatokat, és tegye meg az időt, hogy megtanulja az iphone-t. Biztosan örül, hogy megtanulja, hogy hatékonyan használja a készüléket.