korlát

marketing

infra csap

vizelde

wc tartály

virágrendelés

adamo hinta

adblue

vákuumgép

Vákuum tasak

Food distributor


Milyen felszerelésre van szüksége a pisztráng kifogásához?

A hobbihorgászok rengeteg pénzt költenek videókra, hangkazettákra, könyvekre és workshopokra. Azok számára, akik nem tudnak pénzt áldozni ezeknek a tárgyaknak a megvásárlására, ez a cikk kiváló pótlék.

Amikor fiatal gyerekeket tanítunk horgászni, azzal kell kezdeni, hogy egy úszó bowdent helyezünk a zsinórjukra. Amikor egy hal ráharap a csalira, a bowden a víz alá merül, így a fiatal tudja, hogy kapás van. A bowdeneket sok horgász és a gyerekek is használják.

A csali színét a víz színével ellentétes színűre válasszuk. Ha a víz zavaros, próbáljon világos színű csalit használni, hogy a halak számára látható legyen. Másrészt, ha a víz tiszta, mindenképpen használjon sötétebb színű csalit.

Ha még új a horgászatban, segíthet megtanulni a türelem művészetét. A horgászat nem egy gyors tempójú sport, és előfordulhat, hogy órákig ül, mielőtt még egy falatot is kapna. Tanulja meg élvezni azt a békés időt, amit a bottal a kezében tölt, és a horgászat hamarosan élvezetessé válik.

Soha ne felejtsen el mentőmellényt viselni horgászat közben. Győződjön meg róla, hogy biztonságosan rögzítve van. Arról is meg kell győződnie, hogy az Öné a megfelelő méret. Ez nagyon fontos,mert ha túl nagy, akkor átcsúszhat a fején, ha a vízbe esik.

Ha kedvenc csalijával túl sok halat enged el, fontolja meg a horgok ellenőrzését. Sok horgász nem tudja, hogy a horgok idővel eltompulhatnak vagy kicsavarodhatnak. Ez befolyásolja a horog biztonságos fogási képességét. A horgok váltogatása jó módja annak, hogy biztosak legyünk abban, hogy a csalik megfelelően és gyorsan be vannak állítva.

Horgászat közben ügyelnie kell arra, hogy az alapvető dolgok mindig nála legyenek. A pontos lista a szükségleteiről hajlamos változni, attól függően, hogy hová megy. Melyek azok az alapvető szükségletek, amelyekre szüksége lesz? Gondoljon naptejre, sapkára, kesztyűre és más, a szabadban használható tárgyakra. Ha azt tervezi, hogy a vadonba megy horgászni, mindenképpen vigyen magával mobiltelefont, iránytűt és zseblámpát is.

A horgok élességének teszteléséhez használja a körmeit! Csak húzza végig a horgot enyhén a körmén, és nézze meg, hogy karcolást okoz-e. Ha igen, akkor a horog elég éles ahhoz, hogy elvégezze a feladatát, de ha nem, akkor vagy ki kell cserélni a horgot, vagy újra kell élezni.

Az időjárási körülmények nagy szerepet játszanak abban, hogy mennyire lesz élvezetes a horgászata. Jó ötlet, ha magával visz egy rádiót vagy okostelefont, hogy az utazás során nyomon tudja követni az időjárás-előrejelzést. Ne féljen megszakítani a kirándulást, ha rossz időjárás van kilátásban.

Ha horgászik, mindenképpen legyen nála éles horog. Tompa horoggal nehéz halat fogni, függetlenül attól, hogy milyen egyéb eljárásokat követ helyesen. A horgot horgászat közben is megélezheti, vagy vihet magával extra horgokat, amelyek már meg vannak élezve. Az éles horgok minden horgász számára létfontosságú eszközök.

A horgászat végcélja általában a halfogás. Amint azt ebből a cikkből megtudhatta, számos olyan technika létezik, amely javíthatja az esélyeit ennek a célnak az elérésére. Tartsa szem előtt ezeket a tanácsokat, és talán legközelebb, amikor a vízre száll, egy nagy halat foghat!