Tartsa a száját egészségesen ezekkel a szájápolással kapcsolatos tippekkel

Létfontosságú, hogy gondoskodjon a szájáról. A mosolyod az egészsége attól függ, hogy mennyire törődsz a fogakkal. Felnőttként, tudnia kell, hogy mennyire fontos a fogmosás, az alábbi javaslatokat kell betartania, mivel ezek a fogápolásra vonatkoznak.

Ha úgy érzed, hogy nem tudja kezelni fogorvosi eljárását, beszéljen fogorvosával arról, hogy néhány percig pihenni szeretne. Lehet, hogy megegyeznek egy speciális kézi jelzéssel. Valószínűleg nem lesz szükség kézjelzésre, de segít megismerni!

Ha gyakran tapasztalja a szájszárazságot és a rossz leheletet, előfordulhat, hogy mellékhatása van a vényköteles gyógyszereknek. Ha a száj nem termel elegendő nyálat, nagyobb a kockázata annak, hogy fogászati ​​problémái vannak. Beszélje meg kezelőorvosával, hogy megállapítja, hogy a gyógyszer meghatározza-e a szájszárazságodat és a rossz leheletedet Ha ez igaz, akkor beszélje meg kezelőorvosával a gyógyszercserét. Ha megállapítást nyer, hogy a gyógyszer nem hibás, akkor a fogorvosnak meg kell adnia a kezelést ezekre a problémákra.

Ha fogorvosát rendszeresen látja, elkerülheti a komoly fogászati ​​problémákat. Azt is meg fogja találni, hogy rendszeresen meglátogatja fogorvosát, és megismerkedik vele. Ez különösen akkor hasznos, ha nagy eljárást végeztek.

Néhány fluorid-kiegészítés is erősíti a fogakat. A fluorid valóban segítheti a fogakat és az ínyt, hogy egészségesebb legyen. Sötét foltok jelennek meg a fogakon a túl sok fluoridról. Ha látod ezeket a foltokat, vegyél ki fluoridot a diétaidból, amíg ez meg nem történik.

Soha ne rágjon a jég. Legyen óvatos, ha eszik és dió, mert károsíthatja a fogakat a problémák elkerülése érdekében.

Meg kell kefélni a fogakat és a nyelvedet. A nyelv ideális hely a baktériumok és baktériumok kialakulásához. Ez mind egészségtelen, és rossz leheletet is okozhat.

Menj gyakran a fogorvoshoz. Nem szabad, hogy a fogait ellenőrizni és tisztítani legalább évente kétszer. Később is problémákat találnak. Ha problémái vannak a fogakkal, a kisebb problémák rosszabbodnak, és sok pénzt költenek.

Ne rohanjon át a fogak fogmosásán túl gyorsan. Sok ember fogat fogni. Vigyázzon és megfelelő időre van szüksége a fogmosáshoz. Kerülje el az egészet. Alaposan meg kell fogni a fogait a fókuszban, legalább egy percig, hogy alaposan tisztítsa meg a fogait.

Fogja meg a fogat a szádtól. Ez jó módja annak, hogy eltávolítsák az élelmiszer-törmeléket az íny alatt és tisztítsák meg hatékonyan. Először ecsetelhet oldalról oldalra, de győződjön meg arról, hogy ezt nem is felejtette el.

A fogak gondozása számos okból fontos. A károsodás megfordításához nincs mód, ha a foghigiéniában megingat. Ez a cikk számos módon növelte a napi fogászati ​​higiéniáját. Kezdje ma, hogy egészséges legyen a mosoly.