Miért van az IPhone egy lába a versenyen

Rengeteg információ áll rendelkezésre, amely segít az iPhone használatában a maximális képességeihez. Olvassa el az olvasást, hogy megtanuljon néhány nagyszerű dolgot egy iPhone-val.

Egy nagyobb billentyűzet megszerzése egyszerűbbé teszi a böngészés böngészését. Az iPhone képes arra, hogy nagyobb beépített billentyűzetet biztosítson Önnek. Egyszerűen kapcsolja be iPhone készülékét, és érintse meg a Safari címsorát!

 

A böngészés közben nem kell hozzáadnia a ".com" -et a webcímek böngészése során.

Ez a tipp sokkal gyorsabban üzenhet. A szavakat elutasíthatja a képernyő megérintésével. Nem kell megnyomnia az "x" szót, amely követi a szót.

Ha rendelkezik egy iPhone-val Siri-val és értékeli a magánéletét, gondolja át kétszer a Siri használatát. Az Apple elég sok minden hangutasítást rögzít Siri számára, majd tárolja azokat belső szervereken. Ez segíti őket a beszédfelismerő programok kifejlesztésében, de ne feledje, hogy a Siri alkalmazás használatakor mindent rögzít.

Mindig ne felejtse el frissíteni az iPhone operációs rendszerét. Az Apple iPhones már majdnem olyan bonyolult, mint a számítógépek, így alkalmanként javíthatunk hibákat, hibákat és biztonsági lyukakat. Ez a frissítés elengedhetetlen, ha a személyes adatok saját vagy a telefonon keresztül elérhetők.

Ha elveszi a szeretett iPhone-t a vízbe, ne próbálja meg azonnal bekapcsolni. Először szárítsa le a telefont, és hagyja, hogy egy éjszakán át üljön. A telefont rövidre zárhatja, ha nedves állapotban aktiválja azt.

Most már jobb ötleted van arról, hogyan használhatod az új iPhone néhány jó funkcióját. Az ilyen típusú trükkök használata hatékonyabb iPhone-felhasználóvá válhat, és szívesebben megismerkedhet a telefon használatára. Használja az Önnek adott információt, és nem fog semmilyen alkalommal megmutatni az összes ismerősének trükkjét, amit nem tudott.