Nem kell a piszkos szőnyeg ~ olvassa el ezt!

A szőnyeg megjelenése befolyásolja otthonának megjelenését. Időnként mély tisztításra lesz szükség, de végül szüksége lesz egy profi segítségre. Ez az, amikor egy professzionális szőnyegtisztító szolgálathoz kell keresnie a munkát. Egy jó cég segít abban, hogy a szőnyege új legyen. Olvassa el ezeket a tippeket, hogy megtudja, mit kell keresnie a szőnyegtisztító cég kiválasztásakor.

Sokkal könnyebb egy szobát vákuummal elosztani kvadránsokkal. Ez lehetővé teszi, hogy megnézhesse azokat a területeket, ahol már átmentél, így nem dupla pálya. Ha a tisztított szoba négyzet, akkor tisztításkor négy négyzetre kell osztani.

Meg kell győződnie arról, hogy a szőnyeg tisztítása megtörtént. Használja a porszívót a szőnyeg laza szennyeződésének kiküszöbölésére, mielőtt tisztítószereket vagy vizet használna. Az eredmények nem tisztulnak meg, ha sok laza szennyeződés van körül.

Teszteljen minden olyan tisztítószert, amelyet egy kis területen tervez a szobában. Ez nagyon fontos, mert bizonyos savoldatokban savak találhatók, amelyek tartósan károsíthatják a szőnyeget. Ez az egyszerű teszt sok időt és sok pénzt takaríthat meg hosszú távon.

Nem minden szőnyeg tisztítható szőnyegtisztítással ipari erőgépekkel és kemény vegyszerekkel. A selyem és a gyapjú két olyan anyag, amelyet egy nem megfelelő tisztítási eljárás okozhat. Ha nem tudja, hogyan kell tisztán szőnyegeket szerezni, fontolja meg egy szakember bérbeadását.

Győződjön meg róla, hogy a szőnyegek tisztítása előtt tudja meg, mi a garancia a szolgáltatások megkezdése előtt. A garancia érvényét veszítheti, ha a szőnyeg előkezelt állapotban van, majd folt-rezisztort alkalmaz. Előfordulhat, hogy a vegyi anyagok nem kompatibilisek, és hosszú távon több pénzbe kerülnek.

A fehér ecet gyorsan tisztítható megoldás számos szőnyegfoltra. Annak ellenére, hogy az ecet általában megfelelő munkát végez, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szőnyeg nem sérült, szakembert kell felvennie a feladat megfelelő elvégzésére. Tesztelje ki a szőnyeg egy részén, hogy ellenőrizze, hogy biztonságos-e használat előtt.

Tudják, hogy mikor kell a vákuumot és a legjobb folteltávolítót. A szőnyegeket jóval hosszabb ideig tarthatja.

Kérdezd meg az embereket, akik professzionális szőnyegtisztító céget bérelnek.

A professzionális szőnyegtisztítóknak IICRC minősítésnek kell lenniük. Ez egy jól ismert tanúsítvány, amely az egész országban elismert. Ez feltétlenül szükséges, ha a szőnyeg garancia van. A garancia érvényét veszítheti, ha egy szakembert, aki nem rendelkezik tanúsítvánnyal, megtisztítja a szőnyegét.

A kereskedelem kamarájában vagy a sárga oldalakon megtekintheti az Ön területén található szőnyegtisztítók jó listáját. Lehetővé teszik, hogy listát kapjanak azokról, akik a környéken vannak. Ez segíthet egy jó hírű cég megtalálásában, amellyel végül elégedett lesz.

A szőnyegeket több háziállattal kell tisztítani.Ha van egy nagy karbantartású szőnyeg, próbálja meg minimálisra csökkenteni az állat kapcsolatát bizonyos szőnyegekkel.

Ha a legjobb eredményt szeretné, permetezze az óramutató járásával megegyező módon.

Számos különböző vélemény van a szőnyegek tisztításának legjobb módjáról. Egyes cégek takarítást kínálnak abszorbens pad tisztítással. Ez a folyamat egy fa padlóhoz tartozó pufferhez hasonló berendezést használ. Az abszorbens párnák körül forognak, hogy elkapják az összes szennyeződést, gomba és törmeléket.

Győződjön meg róla, hogy a műút vagy az otthona közelében található szőnyegtisztító cég alkalmazottai parkolhatnak. Nagy probléma lehet, ha ezt nem tervezi. A tisztább, amit béreltél, valószínűleg több nehéz berendezést hordoz magában, ezért hasznos, ha nagyon közel állnak a házhoz.

Komolyan fontolóra kell vennie a szőnyegek tisztítását a szag miatt; van valami, amit tehetsz magaddal.Keveredj meg egy kis szódabikarbóna egészen a szőnyegen, amikor nem fogsz gyalogforgalmat. Hagyjuk pár órát ülni, majd vákuumban. Ez segíthet megszabadítani a rossz szagok szőnyegét.

A jó szőnyegtisztítók alaposabban tisztíthatják a szőnyegeket, mint te. Meg kell őrizni és megvédenie befektetéseit a szőnyegben és otthonában. Mindig tartson időt arra, hogy kutasson a professzionális tisztítószerekről, amelyeket Ön felvesz. Tartsa szem előtt az itt tanult tippeket annak érdekében, hogy megtalálja a legjobb takarító céget otthonában.